Tipy na domácí masky

5. července 2012 v 15:34 | Belinda |  Domácí výrobky
Tipy na domácí masky
Po doma vyrobené masky se znovu stávají velmi oblíbené. Hodně slečen si nevyrábí svoje vlastní masky, protože je mnohem jednodušší zaběhnout si do drogerie a koupit si ji pohodlně v obchodě. Oproti maskám kupovaným mají tyto masky mnoho výhod. Můžeš do nich nacpat spoustu vitamínů, můžeš si jí udělat kolik chceš, pokud ti nebude vyhovovat tak jí prostě sníš. Všechny masky jsou jednoduché a všechny ingredience seženeš doma a nebo v obchodě.

Jako základ každé masky můžete použít bílý jogurt, tvaroh s mlékem, med, olivový olej, ovesné vločky, smetana nebo samotné mléko. Potom je velmi důležitá ovocná a zeleninová složka. Ovoce i zeleninu rozmixujeme do základu. Používat se mnohou například meruňky, broskve, jahody, jablka, meloun, banán, citron, pomeranč, avokádo, okurka, papája, kiwi. Do masek se dále přidávají různé bylinky, můžete použít čerstvé, ale i sušené. Nezapomínejte, že maska se VŽDY aplikuje na vyčištěnou pleť.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama